Vic&Mitzi

Vic&Mitzi

Drijvende krachten achter Vic&Mitzi zijn Florien Bausch en Nine Booij. Zij kennen elkaar al langer dan vandaag: de banden gaan terug tot het jaar 1985. Al geruime tijd geleden ontdekten zij een gezamenlijke passie: het edelsmeden. Niet zo lang geleden besloten zij om op creatief en zakelijk vlak de handen ineen te slaan: vanaf 2012 is Vic&Mitzi een feit. De naam is ingegeven door twee dames, oud-familieleden, die voor Florien en Nine nog altijd blijvende inspiratiebronnen zijn.

Klassiek met een knipoog

Vic&Mitzi maakt verrassende en eigenzinnige sieraden. Authentieke sieraden die zowel vernieuwend als tijdloos zijn. De sieraden zijn stuk voor stuk blikvangers. Vaak met een klassieke uitstraling, maar dan wel met een knipoog. Iets ouds, moois, dierbaars: wij verwerken het graag in ringen, hangers of oorbellen. Postzegels, antieke knopen, portretjes: vaak zijn ze te mooi om in een laatje weg te stoppen. Wij maken ze tot een uniek sieraad.

Traditionelere sieraden

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor traditionelere sieraden met halfedelstenen; wij houden immers, eksters als we zijn, erg veel van bijvoorbeeld toermalijnen, aquamarijnen en topazen. Die laten we dan op een ring vergezeld gaan van gouden of zilveren granules. Het resultaat is helemaal van NU, maar heeft tegelijk een barokke uitstraling.